Til vovehalse og vandhunde

Waater Festival afholder hvert år vandfestival i forskellige byer i Danmark, hvor alle gratis kan deltage og prøve de mange aktiviteter i sikre, trykke og hyggelige rammer. Vi mener dog at det er synd, at de mange sjove vandaktiviteter kun får lov at blive smidt i vandet få gange om året, og derfor er det nu muligt at leje et udvalg af aktiviteterne på dags- og ugebasis.

Herunder kan du se udvalget, og skulle noget af det falde i smag og passe perfekt til jeres efterskoledag, firmaarrangement eller andet, så kontakt os og lad os finde ud af alt det praktiske. Vi leverer, stiller op, instruerer og afhenter det hele igen, så det eneste I skal tænke på er at have det sjovt i vandet.

Vil I høre mere om muligheder, så ring på 40862477 eller smid os en mail her!

Skriv og hør nærmere!

Waater Festival 2019_8500114

Blobben

Danmarks største Waater Blob!

Den kæmpe luftpude måler intet mindre end 10X4 meter og fungerer som en katapult, og kan sende en voksen person op til 8 meter op i luften! Blobben giver uforglemmelige oplevelser både for publikum, springer og især “Blobberen”!

Man kan dog helt selv styre hvor højt det skal være 🙂

Dagspris for leje af blobben ekskl. opstilling af udspringstårn: 5.000 dkk

Alle priser er ekskl. moms og eventuel levering.
Sikkerhedsforanstaltninger skal lejer selv sørge for i form af f.eks. livreddere.

Waater Festival 2019_8500088

Flydende rutsjebane

For at give især børn endnu flere muligheder for at lege på vandet, kan I nu leje en flydende rutschebane, der måler hele 6,5 x 3 meter.
Rutschebanen kan både bruges til at glide ned i vandet med, men har på siderne også en slags klatrevæg, som man kravler op ad.
Det viser sig dog hurtigt, at det ikke kun er børn, der synes den er sjov at lege på! 🙂

Dagspris for leje af flydende rutsjebane ekskl. opstilling: 2.500 dkk

Alle priser er ekskl. moms og eventuel levering.

Waater Festival 2019_8500037

Flydende trampolin

Det er svært at finde en børnefamilie i dag, der ikke har en trampolin stående i haven. Derfor har vi nu en 6,5 meter bred flydende trampolin af bedste kvalitet med metalramme, som sikrer, at energien fra hoppet ikke forsvinder ned i vandet men giver en et hop op!

Dagspris for leje af flydende trampolin ekskl. opstilling: 2.500 dkk

Alle priser er ekskl. moms og eventuel levering.

Waater Festival 2019_8500062

Kontakt